China Slewing Ring Bearing suppliers

Internal Gear Slewing Bearing Manufacturers

External Gear Slewing Bearing suppliers

Yantai Zhiyuan

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. komitmen kana produksi, penjualan, desain sareng manufaktur sadaya jinis bantalan slewing, anu diadegkeun dina 13 Nopémber 2019. Pausahaan ayeuna gaduh langkung ti 40karyawan, leuwih ti 10 manajemén jeung tanaga teknis na leuwih ti 100 susunan rupa produksi jeung ngolah equipments.Dina awal 2021, ngandelkeun kaunggulan téhnologis aslina tina parusahaan heubeul, parusahaan aktip innovated sarta ngalaksanakeun reformasi téhnologis.Fokus kana pangwangunan anu ngadukung generasi anyar industri téknologi inpormasi, intelijen buatan, alat mesin CNC sareng robot, alat-alat aerospace, alat-alat rékayasa laut, kapal-kapal berteknologi tinggi, alat-alat transit rél canggih, hemat energi sareng kendaraan énergi énggal, alat-alat listrik., alat-alat mesin pertanian, bahan anyar, biomedis jeung alat médis kinerja luhur.

Produk Anyar

Inquiry Pikeun Daptar Harga

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.