Lapang Aplikasi

Slewing bearing, Slewing Ring, Slewing Ring Bearing loba dipaké dina industri nyata jeung disebut "the joint of the machine".Aplikasi utamana loba dipaké dina: cranes treuk, cranes karéta, cranes port, cranes laut, cranes metalurgi Cranes, cranes wadahna, excavator, mesin ngeusian, sarta CT instrumen terapi gelombang nangtung, instrumen navigasi, basa anteneu radar, launchers misil, tank., robot jeung réstoran revolving, jsb.

Bantalan Slewing, Slewing Ring, Slewing Ring Bearing Aplikasi Field

Bantalan slewing seueur dianggo dina alat slewing skala ageung pikeun mesin angkat, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin palabuhan, mesin laut, mesin radar precision tinggi sareng peluncur misil.Dina waktu nu sarua, nurutkeun sarat husus pamaké, urang bisa ngarancang, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun slewing bantalan rupa struktur husus.