Jenis bal baris ganda Series 07

Naon ari Double row ball type Series 07? Struktur baris ganda bal slewing bearing dasarna sarua jeung nu ti single-baris opat-titik kontak bola slewing bearing, bédana nyaéta yén slewing bearing boga dua jajar elemen rolling. Bisa nanggung beban axial badag sarta beban radial overturning moment dina waktos anu sareng. Dimensi axial na radial tina ganda-baris ngurangan bola slewing bearing kawilang badag tur strukturna ketat. Ieu utamana cocog pikeun loading jeung unloading mesin kayaning munara cranes jeung treuk cranes anu merlukeun diaméter sedeng atawa leuwih badag.

Mesin Zhiyuan nyaéta ganda Cina profésional. Produsén bantalan slewing bal baris sareng supplier bantalan slewing bal baris ganda, komitmen kana desain, pabrik, produksi sareng penjualan sadaya jinis bantalan slewing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

The dobel row ball slewing bearing has tilu korsi cingcin. Bal baja jeung blok isolasi bisa langsung discharged kana raceway luhur jeung handap. Numutkeun kaayaan gaya, luhur jeung handap dua jajar bal baja kalayan diaméter béda disusun. jenis ieu assembly kabuka pisan merenah, sudut bearing luhur jeung handap arcs raceway nyaeta 90 °, nu bisa nanggung gaya axial hébat sarta momen tipping. Lamun gaya radial leuwih gede ti 0,1 kali gaya axial, raceway kudu dirancang husus. Dimensi axial na radial tina ganda diaméterna bola slewing bearing badag tur strukturna kedap. Ieu utamana cocog pikeun cranes munara, cranes treuk jeung loading na unloading mesin séjén merlukeun diaméter sedeng atawa luhur.

Double row ball slewing bearing sacara lega dipaké, mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, tunggang mesin, jsb mesin beton lianna, ngangkat mesin, kapal rékayasa, platform gawé hawa jeung saterusna. Salian sagala jinis mesin konstruksi, wengkuan aplikasi ganda baris slewing bearing bal geus laun dimekarkeun.

View as