Lampu Tipe Slewing Bearing Series Flange

Naon Seri Lampu Slewing Bearing Flange? slewing bearing lightweight (Series Flange slewing bearing) boga bentuk struktural sarua salaku bearing slewing biasa, beurat hampang tur rotasi fléksibel. Loba dipaké dina mesin dahareun, mesin ngeusian, mesin panyalindungan lingkungan jeung widang lianna.

Mesin Zhiyuan nyaéta lampu Cina profésional. produsén slewing bearing jeung Cina lampu slewing bearing supplier, komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan sagala jinis slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

Flange slewing bearing mangrupikeun jinis énggal bagian mékanis, éta boga cingcin jero jeung luar, awak rolling, jeung sajabana, mangrupakeun bearing badag nu bisa nanggung beban komprehensif, bisa nanggung axial badag, beban radial jeung momen overturning dina waktos anu sareng.

Flange slewing bearing loba dipaké, jeung mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, mesin tunggang, jsb mesin beton lianna, ngangkat mesin, rékayasa. kapal, platform gawé hawa jeung saterusna. Salian sagala jinis mesin konstruksi, wengkuan aplikasi flanged slewing bearing geus laun dimekarkeun.

View as