Lampu Tipe Slewing Bearing Series Ipis

Naon Seri Lampu Slewing Bearing ipis? Bantalan slewing séri lampu mangrupikeun salah sahiji bantalan slewing. Bantalan slewing lampu (tipe ipis) gaduh bentuk struktur anu sami sareng bantalan slewing biasa. Prosés produksi sarua jeung nu ti bearing slewing, sarta duanana mibanda jaminan kualitas. Sanajan kitu, dibandingkeun jeung bantalan slewing sejen, runtuyan lampu slewing bearing téh torek dina beurat, fléksibel dina rotasi tur leuwih merenah pikeun digawé. Jenis slewing bearing ieu mindeng dipaké dina mesin dahareun, mesin panyalindungan lingkungan jeung widang lianna.

Mesin Zhiyuan nyaéta lampu Cina profésional produsén slewing bearing jeung Cina lampu slewing bearing supplier, komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan sagala jinis slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

Bantalan slewing cahaya mibanda struktur anu sarua sakumaha biasa slewing bearing, beurat hampang sarta rotasi fléksibel. Loba dipaké dina mesin dahareun, mesin ngeusian, mesin panyalindungan lingkungan jeung widang lianna.

Lampu slewing bearing loba dipaké, mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, mesin tunggang, jsb .. Mesin beton lianna, ngangkat mesin, rékayasa. kapal, platform gawé hawa jeung saterusna. Salian rupa-rupa mesin konstruksi, wengkuan aplikasi tina bearing slewing lampu geus laun dimekarkeun, ayeuna, sarupa jeung alat-alat port, alat-alat metallurgy, alat-alat generasi kakuatan angin, platform pangeboran sarta platform parabot lianna geus dimimitian ngagunakeun slewing bearing ka.

View as