Runtuyan Ganda Baris Bola Slewing Bearing Series 02

Naon Seri Ganda Baris Bola Slewing Bearing? Ganda-baris atawa ganda-baris bal slewing bearing boga tilu ras, jeung bal baja tur spacers bisa langsung discharged kana raceways luhur jeung handap. Sudut bantalan lagu nyaéta 90 °, anu tiasa nanggung gaya axial anu ageung sareng momen tipping. Lamun gaya radial leuwih gede ti 0,1 kali gaya axial, raceway kudu dirancang husus. Dimensi axial jeung radial tina ganda-baris bola slewing bearing relatif badag, sarta strukturna teguh, utamana cocog pikeun loading na unloading mesin kayaning cranes munara jeung cranes treuk anu merlukeun diaméter sedeng atawa luhur.< /p>

Mesin Zhiyuan nyaéta ganda Cina profésional. voli slewing bearing produsén sarta Cina ganda voli slewing bearing supplier, geus komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan sagala jinis slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

The ganda voli slewing bearing boga tilu cingcin korsi, jeung bal baja jeung blok isolasi bisa langsung discharged kana raceway luhur jeung handap. Numutkeun kaayaan gaya, luhur jeung handap dua jajar bal baja kalayan diaméter béda disusun. jenis ieu assembly kabuka pisan merenah, sudut bearing luhur jeung handap arcs raceway nyaeta 90 °, nu bisa nanggung gaya axial hébat sarta momen tipping. Lamun gaya radial leuwih gede ti 0,1 kali gaya axial, raceway kudu dirancang husus. Dimensi axial na radial tina ganda diaméterna bola slewing bearing badag tur strukturna kedap. Ieu utamana cocog pikeun cranes munara, cranes treuk jeung loading na unloading mesin séjén merlukeun diaméter sedeng atawa luhur.

Double voli slewing bearing loba dipaké , mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, mesin tunggang, jsb .. Mesin beton lianna, ngangkat mesin, kapal rékayasa, platform gawé hawa jeung saterusna. Salian rupa-rupa mesin konstruksi, wengkuan aplikasi tina bearing slewing lampu geus laun dimekarkeun, ayeuna, sarupa jeung alat-alat port, alat-alat metallurgy, alat-alat generasi kakuatan angin, platform pangeboran sarta platform parabot lianna geus dimimitian ngagunakeun slewing bearing ka.

View as