Tunggal Cross Roller Slewing Ring Bearing Series 11

Naon Tunggal Cross Roller Slewing Ring Bearing Series 11? Baris tunggal meuntas roller slewing bearing (Seri 11), diwangun ku dua ras, boga struktur kompak, beurat hampang, akurasi manufaktur tinggi, clearance assembly leutik, sarta sarat tinggi pikeun akurasi instalasi. The rollers disusun dina 1: 1 cross, nu bisa tahan gaya Axial, gaya radial badag sarta moments tipping. Hal ieu loba dipaké dina angkutan ngangkat, mesin konstruksi jeung produk militér.

Mesin Zhiyuan nyaéta single Cina profésional. Baris cross roller slewing bearing produsén sarta Cina baris tunggal cross roller slewing bearing supplier, geus komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan sagala jinis slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

11 séri baris tunggal cross roller slewing bearing, diwangun ku dua cingcin korsi, struktur kompak, beurat hampang, akurasi manufaktur tinggi, clearance assembly leutik, syarat akurasi instalasi tinggi, roller 1: 1 cross susunan, bisa tahan gaya axial, cara ngadengdekkeun momen jeung gaya radial badag.

11 séri baris tunggal cross roller slewing bearing loba dipaké, mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, mesin tunggang, jsb .. mesin beton lianna , mesin ngangkat, kapal rékayasa, platform gawé hawa jeung saterusna. Salian sagala jinis mesin konstruksi, wengkuan aplikasi tina single 11 runtuyan tunggal cross roller slewing bearing geus laun dimekarkeun.

View as