Baris Tunggal Ball Slewing Bearing Series 01

Naon Seri 01 Baris Tunggal Ball Slewing Bearing? Baris tunggal opat-titik bola kontak bearing slewing bearing diwangun ku dua ras, kalawan struktur kompak jeung beurat hampang. Bal baja aya dina kontak jeung raceway arc dina opat titik, sarta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Mesin konstruksi sapertos conveyor Rotary, manipulator las, bango leutik sareng sedeng sareng excavator tiasa dipilih.

Mesin Zhiyuan nyaéta profésional Cina baris tunggal opat titik produsén bola kontak jeung Cina baris tunggal opat titik. supplier bola kontak, geus komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan sagala jinis slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

Single-baris opat-titik tipe bola kontak diwangun ku dua cingcin korsi, struktur kompak, beurat hampang, bal baja jeung arc raceway kontak opat-titik, bisa tahan gaya axial, gaya radial jeung momen tipping. Conveyor Rotary, manipulator las, bango leutik sareng sedeng sareng excavator sareng mesin konstruksi sanésna tiasa dipilih.

Single-baris opat-titik tipe bola kontak loba dipaké, mesin konstruksi nyaéta aplikasi munggaran. tina slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, mesin roadboring, jsb .. Mesin beton lianna, ngangkat mesin, kapal rékayasa, platform karya hawa jeung saterusna. Salian sagala jinis mesin konstruksi, wengkuan aplikasi single-baris opat-titik tipe bola kontak geus laun dimekarkeun.

View as