External Gear slewing bearing Series 01

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. nyaéta produsén slewing slewing External Gear profésional Series 01, suppliers.
Panjelasan Produk

China External Gear slewing bearing Series 01 factory

China External Gear slewing bearing Series 01 manufacturers

1. The Produksi The kaluar Gear slewing bearing Series 01

The single-sakaligus opat-titik bearing kontak bola slewing mangrupakeun tipe anyar tina bagian mékanis. Ieu ngawengku cingcin jero sarta luar, elemen rolling, jsb eta mangrupakeun bearing badag nu bisa tahan beban komprehensif. Bisa tega axial badag sarta beban radial jeung overturning moments dina waktos anu sareng.

Gear kaluar slewing bearing Series 01

2. The Feature Produk The kaluar Gear slewing bearing Series 01

The single-sakaligus opat-titik ring kontak bola slewing diwangun ku dua ras. Struktur kompak, beurat lampu, kontak opat-titik antara baso baja jeung busur raceway, bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung tipping momen dina waktos anu sareng. mesin konstruksi kayaning conveyor usaha Rotary, las manipulator, bango leutik tur sedeng-ukuran jeung excavator bisa dipilih.

Mun beungeut rolling tina bearing swivel retak, indented atanapi corroded, Geter periodik jeung nois kawas rivets riveted bakal lumangsung. periode bisa dibenerkeun, tapi kalobaannana boga hubungan pakait tangtu jeung speed rotational. The scars baris lumangsung mayeng dina saluran, sarta scars bakal muncul jeung ngaleungit dina bola baja. Leuwih ti éta, noise ieu beda-beda pikeun extent sababaraha kalawan kaayaan instalasi tur lubrication. Metodeu kadali jenis ieu noise: teu meunang buru bearing salila instalasi, nyegah bearing ti cara ngadengdekkeun nalika assembling nu bearing na aci nu lajeng nempatkeun kana jok bearing Nyegah bearing ti rusting salila stocking jeung nyegah shock sarta Geter. salila angkot. Paké tinggi-viskositas gajih.

3. The Produk parameter (spesifikasi) tina Gear kaluar slewing bearing Series 01

Catetan :

1 ). n1 teh Jumlah lubricating liang minyak, merata disebarkeun: cup minyak M10 × 1 JB / T7940.1-JB / T7940.2

2 ). Liang ningkatna n-dn1 sarta n-dn2 bisa dirobah jadi liang screw. Lebar huntu b bisa dirobah jadi H-h.

3 ). Gaya sirkular dina gears dina tabél hartina gaya sirkular maksimum, sarta gaya sirkular dina dipeunteun dicokot sakumaha 1/2.

4 ). Koefisien topping huntu éksternal anu 0,1.

4. The Produk Aplikasi The kaluar Gear slewing bearing Series 01

The produk anu loba dipaké dina mesin konstruksi, mesin rékayasa, mesin port, tambang jeung mesin Metalurgi, mesin nguji lingkungan, generasi kakuatan angin, alat-alat médis sarta mesin militer jeung industri lianna.

5. The Factory of Yantai Zhiyuan mesin Co., Ltd.

Yantai Zhiyuan mesin Co., Ltd. geus komitmen pikeun produksi, jualan, rarancang jeung pabrik sagala rupa jenis slewing arah. Anu diadegkeun dina 13 Nopémber 2019, perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 40 karyawan, langkung ti 10 manajemén sareng tanaga téknis, sareng langkung ti 100 sét rupa-rupa peralatan produksi sareng ngolah. reformasi téhnologis Dina awal 2021, gumantung kaunggulan téhnologis aslina ti parusahaan heubeul, pausahaan aktip innovated na dilumangsungkeun, Urang fokus dina generasi anyar industri téhnologi informasi, intelegensi jieunan, CNC parabot mesin na robot, alat-alat aerospace, alat-alat laut rékayasa, sarta kapal luhur-tech, canggih rail parabot transit, nyimpen energi-jeung énergi anyar kandaraan, alat-alat listrik, tatanén alat mesin, bahan anyar jeung biomedicine jeung ngembangkeun ngarojong pakakas médis-kinerja tinggi jeung widang séjénna nyaéta nutup. Yantai Zhiyuan mesin Co., Ltd. mangrupakeun profésional Gear kaluar slewing bearing Series 01 produsén, suppliers. Bulk custom kaluar Gear slewing bearing, beuki potongan harga, kualitas alus, canggih, awét, gampang-maintainable, made in China, oge nyadiakeun sampel bebas jeung daftar harga produk.

6.FAQ

1 )Q: Sabaraha lami kanggo masang alatna?

A : Produk kami mangrupikeun aksésori, janten henteu kedah dipasang dina situs. Konsumén tiasa masang éta saatos mésér.

2 )Q: Naon tujuan penjualan anu anjeun peryogikeun pikeun janten distributor anjeun?

A : 30000 dollar.

3 )Q: Dupi abdi tiasa nransper artos ka anjeun sareng anjeun mayar ka panyadia sanés?

A : Leres.

4 )Q: Dupi abdi tiasa nganteurkeun barang ti suppliers séjén ka pabrik anjeun? Teras muatkeunana babarengan?

A : Enya, tapi kudu dibewarakeun ka pihak séjén.

5 )Q: Kumaha anjeun ngatur liburan Spring Festival anjeun?

A : Dina mangsa Féstival Musim Semi, pagawé garis hareup urang bakal istirahat salila 10 poé, jadi logistik bisa jalan normal.

6 )Q: Naha alat anjeun tiasa dipasang dina cuaca panas?

A : Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu luhur.

7 )Q: Naha produk anjeun tiasa dipasang dina hawa tiis?

A : Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu low.

8 )Q: Dupi anjeun gaduh kantor di Shanghai atanapi Guangzhou?

A : Heueuh, urang teu boga kantor atawa cabang di mana waé.

9 )Q: Naha anjeun tiasa ngirim staf anjeun pikeun masang alat pikeun kami?

A : Produk kami milik asesoris, umumna teu nyadiakeun layanan door-to-door.

10 )Q: Naha kuring ngan ukur tiasa ngagaleuh sababaraha suku cadang ti anjeun?

A: Yes. p>

11 )Q: Naha anjeun badé ngahadiran pameran?

A : Leres.

12 )Q: Naha anjeun tiasa nganteurkeun alat anjeun ka gudang di Guangzhou?

A : Leres.

13 )Q: Sabaraha lami anjeun badé nyayogikeun desain ka kami?

A : Upami palanggan hoyong ngaropea produkna, éta tiasa ngahasilkeun gambar sareng produksi dina saminggu.

14 Q: Kumaha anjeun pak parabot?

A : Urang ngilikan produk urang dina kasus kayu.

15 )Q: Naha anjeun tiasa ngarancang alat-alat numutkeun ukuran urang?

A : Leres, tiasa.

16 )Q: Sabaraha lami perusahaan anjeun ngadamel alat sapertos kieu?

A : Geus 19 taun.

17 )Q: Sabaraha karyawan anjeun gaduh di pabrik anjeun?

A : Kurang leuwih 40 urang.

18 )Q: Sabaraha jauh hotél ti pabrik anjeun?

A : Aya 20 menit.

19 )Q: Sabaraha jauh pabrik anjeun ti bandara?

A : Kurang leuwih 1 jam.

20 )Q: Sabaraha lami dugi ka pabrik anjeun ti Guangzhou?

A : Butuh tilu jam naék pesawat.

21 )Q: Dimana pabrik anjeun?

A : Zhaoyuan, Propinsi Shandong.

22 )Q: Naha anjeun nyayogikeun suku cadang gratis?

A : Henteu.

23 )Q: Dupi OEM ditarima?

A : Leres.

24 )Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? Gratis atanapi mayar?

A : Heueuh, urang kudu mayar.

25 )Q: Naon syarat pembayaran anjeun?

A : Mayar 50% sateuacanna sareng saldo sateuacan pangiriman.

26 )Q: Sabaraha kuantitas minimum anjeun?

A : Hiji.

27 )Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A : Kami produsén.

28 )Q: Sabaraha waktos kalungguhan anjeun?

A: Sakitar 15 dnyaéta pikeun produk standar sareng sakitar 1 bulan kanggo ngaropéa produk.

29 )Q: Sabaraha jalur produksi aya di pabrik anjeun?

A : Urang boga 5.

Hot tags: Gear kaluar slewing bearing Series 01, Cina, pabrik, suppliers, pabrik, borongan, Toko, ngaropéa, dina stock, PCplus, Free Sampel , merek, Made di Cina, mirah, diskon, harga low, diskon Toko, harga, daftar harga, petik, CE, fashion, newest, kualitas, canggih, awét, gampang-maintainable, jual panganyarna, 2022 taun nanaon, classy, fancy

China External Gear slewing bearing factory

External Gear slewing bearing Series manufacturers

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu