Internal Gear slewing bearing Series 01

Salaku salah sahiji produsén internal Gear slewing bearing Series 01 anu paling profésional sareng supplier di China, kami diulas ku produk ngaropéa kualitas luhur buatan China.
Panjelasan Produk

China wholesale Internal Gear slewing bearing manufacturers

China wholesale Internal Gear slewing bearing Series 01 suppliers

1. Produksi The Internal Gear slewing bearing Series 01

The single-baris opat-titik kontak bola slewing bearing mangrupakeun tipe anyar bagian mékanis, nu diwangun ku cingcin jero jeung luar, elemen rolling, jsb Ieu mangrupakeun bearing badag nu bisa tahan beban komprehensif. Éta tiasa nanggung beban axial sareng radial ageung sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami.

Internal Gear slewing bearing Series 01

2. Fitur Produk The Internal Gear slewing bearing Series 01

The single-baris opat-titik kontak bola slewing bearing diwangun ku dua ras, kalawan struktur kompak, beurat hampang, sarta opat-titik kontak antara bal baja jeung raceway arc. Bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Mesin konstruksi sapertos conveyor Rotary, manipulator las, bango leutik sareng sedeng sareng excavator tiasa dipilih.

3. Parameter Produk (Spésifikasi) internal Gear slewing bearing Series 01

1 ). n1 nyaeta jumlah liang minyak lubricating, merata disebarkeun: cangkir minyak M10×1 JB/T7940.1-JB/T7940.2

2 ). The ningkatna liang n-dn1 jeung n-dn2 bisa dirobah jadi liang screw; lebar huntu b bisa dirobah jadi H-h.

3 ). Gaya sirkular gears dina tabel nyaéta gaya sirkular maksimum, jeung gaya sirkular dipeunteun nyaéta 1/2.

4 ). Koéfisién topping huntu internal nyaéta 0.2.

4. Aplikasi Produk The Internal Gear slewing bearing Series 01

The produk anu loba dipaké dina mesin konstruksi, mesin rékayasa, mesin port, pertambangan jeung mesin Metalurgi, mesin nguji lingkungan, generasi kakuatan angin, alat-alat médis sarta mesin militér sarta industri lianna.

5. Pabrik Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd.

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. komitmen kana produksi, penjualan, desain sareng pabrik rupa-rupa jinis bantalan slewing. Anu diadegkeun dina 13 Nopémber 2019, perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 40 karyawan, langkung ti 10 manajemén sareng tanaga téknis, sareng langkung ti 100 sét rupa-rupa peralatan produksi sareng ngolah. Dina awal 2021, ngandelkeun kaunggulan téhnologis aslina tina parusahaan heubeul, parusahaan aktip innovated sarta dilumangsungkeun reformasi téhnologis, Urang difokuskeun generasi anyar industri téhnologi informasi, kecerdasan jieunan, parabot mesin CNC sarta robot, alat-alat aerospace, alat-alat rékayasa laut, sarta kapal-tech tinggi, alat-alat transit rail canggih, énergi-hemat jeung kandaraan énergi anyar, alat-alat kakuatan, alat-alat mesin pertanian, bahan anyar jeung biomedicine Jeung ngembangkeun ngarojong tina-kinerja tinggi alat médis sarta widang séjén deukeut. Salaku salah sahiji anu pang profésional internal Gear slewing bearing Series 01 pabrik jeung suppliers di Cina. Pabrik Yantai Zhiyuan ngabagéakeun konsumén pikeun borongan sareng ngaropea internal Gear slewing bearing, kami henteu ngan ukur kualitasna alus, tapi ogé murah sareng stocked, maju, awét, gampang dijaga, jual panganyarna, nyayogikeun conto gratis sareng daptar harga produk, hubungi kami pikeun langkung terang.

6.FAQ

1 )Q: Sabaraha lami kanggo masang alatna?

A : Produk kami mangrupikeun aksésori, janten henteu kedah dipasang dina situs. Konsumén tiasa masang éta saatos mésér.

2 )Q: Naon tujuan penjualan anu anjeun peryogikeun pikeun janten distributor anjeun?

A : 30000 dollar.

3 )Q: Dupi abdi tiasa nransper artos ka anjeun sareng anjeun mayar ka panyadia sanés?

A : Leres.

4 )Q: Dupi abdi tiasa nganteurkeun barang ti suppliers séjén ka pabrik anjeun? Teras muatkeunana babarengan?

A : Enya, tapi kudu dibewarakeun ka pihak séjén.

5 )Q: Kumaha anjeun ngatur liburan Spring Festival anjeun?

A : Dina mangsa Féstival Musim Semi, pagawé garis hareup urang bakal istirahat salila 10 poé, jadi logistik bisa jalan normal.

6 )Q: Naha alat anjeun tiasa dipasang dina cuaca panas?

A : Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu luhur.

7 )Q: Naha produk anjeun tiasa dipasang dina hawa tiis?

A : Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu low.

8 )Q: Dupi anjeun gaduh kantor di Shanghai atanapi Guangzhou?

A : Heueuh, urang teu boga kantor atawa cabang di mana waé.

9 )Q: Naha anjeun tiasa ngirim staf anjeun pikeun masang alat pikeun kami?

A : Produk kami milik asesoris, umumna teu nyadiakeun layanan door-to-door.

10 )Q: Naha kuring ngan ukur tiasa ngagaleuh sababaraha suku cadang ti anjeun?

A: Yes. p>

11 )Q: Naha anjeun badé ngahadiran pameran?

A : Leres.

12 )Q: Naha anjeun tiasa nganteurkeun alat anjeun ka gudang di Guangzhou?

A : Leres.

13 )Q: Sabaraha lami anjeun badé nyayogikeun desain ka kami?

A : Upami palanggan hoyong ngaropea produkna, éta tiasa ngahasilkeun gambar sareng produksi dina saminggu.

14 Q: Kumaha anjeun pak parabot?

A : Urang ngilikan produk urang dina kasus kayu.

15 )Q: Naha anjeun tiasa ngarancang alat-alat numutkeun ukuran urang?

A : Leres, tiasa.

16 )Q: Sabaraha lami perusahaan anjeun ngadamel alat sapertos kieu?

A : Geus 19 taun.

17 )Q: Sabaraha karyawan anjeun gaduh di pabrik anjeun?

A : Kurang leuwih 40 urang.

18 )Q: Sabaraha jauh hotél ti pabrik anjeun?

A : Aya 20 menit.

19 )Q: Sabaraha jauh pabrik anjeun ti bandara?

A : Kurang leuwih 1 jam.

20 )Q: Sabaraha lami dugi ka pabrik anjeun ti Guangzhou?

A : Butuh tilu jam naék pesawat.

21 )Q: Dimana pabrik anjeun?

A : Zhaoyuan, Propinsi Shandong.

22 )Q: Naha anjeun nyayogikeun suku cadang gratis?

A : Henteu.

23 )Q: Dupi OEM ditarima?

A : Leres.

24 )Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? Gratis atanapi mayar?

A : Heueuh, urang kudu mayar.

25 )Q: Naon syarat pembayaran anjeun?

A : Mayar 50% sateuacanna sareng saldo sateuacan pangiriman.

26 )Q: Sabaraha kuantitas minimum anjeun?

A : Hiji.

27 )Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A : Kami produsén.

28 )Q: Sabaraha waktos kalungguhan anjeun?

A: Sakitar 15 dnyaéta pikeun produk standar sareng sakitar 1 bulan kanggo ngaropéa produk.

29 )Q: Sabaraha jalur produksi aya di pabrik anjeun?

A : Urang boga 5.

Hot tags: Internal Gear slewing bearing Series 01, Cina, pabrik, suppliers, pabrik, borongan, meuli, Disesuaikeun, di stock, Bulk, Sampel Gratis , merek, Dijieun di Cina, mirah, diskon, harga low, meuli diskon, harga, Daptar harga, cutatan, CE, fashion, newest, kualitas, canggih, awét, gampang-maintainable, jual panganyarna, garansi 3 taun, classy, ​​fancy

China wholesale Internal Gear slewing bearing Series 01 manufacturers

China wholesale Internal Gear slewing bearing suppliers

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu