Non Gear Slewing Bearing Series 01

Cina Yantai Zhiyuan pabrik mangrupakeun profésional Non Gear Slewing Bearing Series 01 Supplier, produsén jeung pabrik.
Panjelasan Produk

Non Gear Slewing Bearing Series 01 manufacturers

Customized Non Gear Slewing Bearing Series 01

1. The Produksi The Non Gear Slewing bearing Series 01
The single-sakaligus opat-titik bearing kontak bola slewing mangrupakeun tipe anyar tina bagian mékanis. Ieu ngawengku cingcin jero sarta luar, elemen rolling, jsb eta mangrupakeun bearing badag nu bisa tahan beban komprehensif. Bisa tega axial badag sarta beban radial jeung overturning moments dina waktos anu sareng.
Non Gear Slewing bearing Series 01
2. The Feature Produk The Non Gear Slewing bearing Series 01
The single-sakaligus opat-titik ring kontak bola slewing diwangun ku dua ras. Struktur kompak, beurat lampu, kontak opat-titik antara baso baja jeung busur raceway. Bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. mesin konstruksi kayaning conveyor usaha Rotary, las manipulator, bango leutik tur sedeng-ukuran jeung excavator bisa dipilih.
Aya aya modus gawe béda nurutkeun kana pamakéan jeung desain struktur sabenerna. Aya dua modus kerja dasar:
1 ). Ring jero nangtukeun fungsi ngarojong anak, jeung rotates ring luar.
2 ). Ring luar nangtukeun peran ngarojong anak, jeung rotates ring batin.
3. The Produk parameter (spesifikasi) tina Non Gear Slewing bearing Series 01

Taya

Non Gear
DL
mm

kaluar dimensi

ningkatna dimensi

ukuranana Struktur

Beurat Rujukan

D

d

H

D1

D2

n

mm

dm

L

n1

D3

d1

H1

h

kg

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

1

010.20.200

280

120

60

248

152

12

16

M14

28

2

201

199

50

10

20

2

010.20.224

304

144

60

272

176

12

16

M14

28

2

225

223

50

10

22

3

010.20.250

330

170

60

298

202

18

16

M14

28

2

251

249

50

10

25

4

010.20.280

360

200

60

328

232

18

16

M14

28

2

281

279

Customized Non Gear Slewing Bearing Series 01 suppliers

Non Gear Slewing Bearing Series 01 suppliers

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu