Baris tunggal Ball Slewing Bearing Series HS

Naon baris tunggal opat-titik kontak bola slewing bearing? Baris tunggal opat-titik kontak bola slewing bearing diwangun ku dua ras, kalawan struktur kompak, beurat hampang, opat-titik kontak antara bal baja jeung raceway arc, sarta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina sarua. waktos. Mesin konstruksi sapertos conveyor Rotary, manipulator las, bango leutik sareng sedeng sareng excavator tiasa dipilih.

Mesin Zhiyuan nyaéta single Cina profésional. -Baris opat-titik kontak bola slewing bearing produsén sarta supplier of single-baris opat-titik kontak bola slewing bearing, komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan sagala jinis slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

Baris tunggal opat-titik kontak bal slewing bearing diwangun ku dua cingcin korsi, kalawan struktur kompak jeung opat-titik kontak antara bal baja jeung raceway arc. Utamana dipaké pikeun cranes treuk, cranes munara, excavator, supir tihang, treuk rékayasa, radar scanning parabot jeung mesin sejenna dina aksi momen Dengdekkeun, gaya axial nangtung, gaya kacenderungan horizontal.

Kontak opat-titik baris tunggal ball slewing bearing loba dipaké, sarta mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, tunggang mesin, jsb. Mesin beton anu sanés, mesin angkat, kapal rékayasa, platform kerja hawa sareng saterasna. Salian sagala jinis mesin konstruksi, wengkuan aplikasi single-baris opat-titik tipe bola kontak geus laun dimekarkeun.

View as  
 
  • Salaku pamimpin pasar anu diakui sareng inovator dina industri Non Gear Slewing Bearing Series HS, Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. nyayogikeun rupa-rupa solusi masalah pikeun seueur aplikasi industri. Produk kualitas luhur kami kalebet bantalan Slewing, Slewing Ring, Slewing Ring Bearing, Non Gear Slewing Bearing, Internal Gear Slewing Bearing, External Gear Slewing Bearing, produk kami disertipikasi ISO 9001, hubungi kami pikeun terang langkung seueur ngeunaan Masalah Slewing Non Gear sareng Series Bearing

  • Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji produsén slewing slewing External Gear anu paling profésional sareng produsén Series HS di China. Punten ngagaleuh External Gear slewing bearing Series HS di saham di dieu sareng kéngingkeun cutatan ti pabrik kami.

  • Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. nyaéta pamimpin internal Gear slewing bearing Series HS! Kami ngagaduhan rupa-rupa Non Gear Slewing Bearing Series HS. Sadia dina rupa-rupa gaya ti abdi Non Gear Slewing Bearing Series HS!