Baris Tunggal Ball Slewing Bearing Series Q

Naon Dupi Baris Tunggal Ball Slewing Bearing ? Baris tunggal bal slewing bearing disebut oge slewing bearing, sababaraha urang ogé nyauran: slewing bearing, slewing bearing, single-baris bal slewing bearing loba dipaké dina industri nyata, sarta disebut: "mesin gabungan". Kalawan ngembangkeun gancang industri mesin, slewing arah geus loba dipaké dina alat-alat laut, mesin konstruksi, mesin industri lampu, mesin Metalurgi, mesin médis, mesin industri, industri alat-alat hiburan, tanaga surya photovoltaic jeung industri lianna.

Mesin Zhiyuan nyaéta single Cina profésional. voli slewing bearing produsén sarta Cina tunggal voli slewing bearing supplier, geus komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan sagala jinis slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

Bantalan slewing voli tunggal diwangun. tina dua cingcin korsi. Éta kompak dina struktur sareng hampang beurat. Bal baja kontak sareng raceway sirkular dina opat titik, sareng tiasa nanggung gaya axial, gaya radial sareng momen tipping dina waktos anu sami. Conveyor Rotary, manipulator las, bango leutik sareng sedeng sareng excavator sareng mesin konstruksi sanésna tiasa dipilih.

Bantalan slewing voli tunggal loba dipaké , Jeung mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, mesin tunggang, jsb .. Mesin beton lianna, mesin ngangkat. , kapal rékayasa, platform gawé hawa jeung saterusna. Salian sagala jinis mesin konstruksi, wengkuan aplikasi tina voli tunggal slewing bearing geus laun dimekarkeun.

View as