External Gear slewing bearing Series Q

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. nyaéta profésional External Gear slewing bearing Series Q produsén, suppliers, pabrik.
Panjelasan Produk

China External Gear slewing bearing Series Q manufacturers

External Gear slewing bearing Series Q manufacturers

1. Produksi The External Gear slewing bearing Series Q

The single-baris bal slewing bearing mangrupakeun tipe anyar bagian mékanis, nu diwangun ku cingcin jero jeung luar, elemen rolling, jsb Ieu mangrupakeun bearing badag nu bisa tahan beban komprehensif. Éta tiasa nanggung beban axial sareng radial ageung sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami.

External Gear slewing bearing Series Q

2. Fitur Produk The External Gear slewing bearing Series Q

The single-baris opat-titik kontak bola slewing bearing diwangun ku dua ras, kalawan struktur kompak jeung beurat hampang. Bal baja aya dina kontak opat-titik jeung raceway arc. Bisa nanggung gaya axial dina waktos anu sareng. Gaya radial sareng momen tipping, conveyor rotary, manipulator las, bango leutik sareng sedeng sareng excavator sareng mesin konstruksi sanésna tiasa dipilih.

Sabab mun perlu ngirimkeun gaya, salah sahiji ferrules tina slewing bearing biasana dijieun ku huntu. Kaayaan perlakuan panas gears umumna dinormalisasi atanapi quenched na tempered. Beungeut huntu ogé bisa quenched nurutkeun sarat pamaké, karasa quenching nyaeta HRC50-60, sarta jero cukup bisa dijamin.

3. Parameter Produk (Spésifikasi) tina External Gear slewing bearing Series Q

No.

Modél

Diménsi éksternal

Ukuran liang pamasangan

Ukuran struktur

Parameter gear

Perangkat Luar

H

Du

Dn

n

Ngaliwatan Hole A

Liang sekrup
B/C/D

n1

h

B

m

External Gear x=+0.5

de

Jumlah huntu z

Beurat

D

d

φ

d1

T

mm

mm

mm

mm

kg

1

QW.315.20

406

222

60

370

260

10

17

M16

24

2

10

40

3

423

140

35

QW.315.20A

4

428

106

36

2

QW.355.20

446

262

60

410

300

10

17

M16

24

2

10

40

3

462

153

40

QW.355.20A

4

468

116

41

3

QW.400.20

490

307

60

455

345

12

17

M16

24

2

10

40

4

512

127

45

QW.400.20A

5

520

103

47

4

China External Gear slewing bearing Series Q suppliers

China External Gear slewing bearing Series Q factory

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu