Internal Gear slewing bearing Series Q

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd.. janten produsén profésional dunya internal Gear slewing bearing Series Q. Rojongan kustomisasi borongan.
Panjelasan Produk

China Internal Gear slewing bearing Series Q manufacturers

China Internal Gear slewing bearing suppliers

1. The Produksi The internal Gear slewing bearing Series Q

The single-baris bola slewing bearing mangrupakeun tipe anyar tina bagian mékanis nu diwangun ku cingcin jero sarta luar, elemen rolling, jsb Ieu mangrupakeun bearing badag nu bisa tahan beban komprehensif. Bisa tega axial badag sarta beban radial jeung overturning moments dina waktos anu sareng.

internal Gear slewing bearing Series Q

2. The Feature Produk The internal Gear slewing bearing Series Q

The single-sakaligus opat-titik bearing kontak bola slewing diwangun ku dua korsi, jeung struktur ci tur beurat lampu. Bola baja aya dina kontak jeung busur raceway di opat titik. Bisa tega gaya axial, gaya radial jeung tipping momen dina waktos anu sareng. conveyors usaha Rotary, las manipulators, cranes leutik tur sedeng-ukuran jeung syarap sarta mesin konstruksi lianna bisa dipilih.

3. The Produk parameter (spesifikasi) tina internal Gear slewing bearing Series Q

Taya

Model

kaluar dimensi

ukuranana liang ningkatna

ukuranana Struktur

parameter Gear

internal Gear

H

Du

DN

n

Ngaliwatan Hole A

screw liang
B / C / D

n1

h

B

m

internal Gear x = + 0,5

de

Jumlah huntu z

Beurat

D

d

φ

d1

T

mm

mm

mm

mm

kg

1

QN.315.20

408

224

60

370

260

10

17

M16

24

2

10

40

3

207

70

34

QN.315.20A

4

200

51

35

2

QN.355.20

448

264

60

410

300

10

17

M16

24

2

10

40

3

246

84

39

QN.355.20A

4

240

61

40

3

QN.400.20

493

310

60

455

345

12

17

M16

24

2

10

40

4

288

73

44

QN.400.20A

5

280

57

China Internal Gear slewing bearing Series Q suppliers

China Internal Gear slewing bearing manufacturers

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu