Non Gear Slewing Bearing Series Q

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. nyaéta supplier sareng produsén solusi khusus profésional pikeun Non Gear Slewing Bearing Series Q pikeun konsumén urang.
Panjelasan Produk

China Wholesale Non Gear Slewing Bearing Series Q manufacturers

China Wholesale Non Gear Slewing Bearing manufacturers

1. The Produksi The Non Gear Slewing bearing Series Q

The single-baris bola slewing bearing mangrupakeun tipe anyar tina bagian mékanis nu diwangun ku cingcin jero sarta luar, elemen rolling, jsb Ieu mangrupakeun bearing badag nu bisa tahan beban komprehensif. Bisa tega axial badag sarta beban radial jeung overturning moments dina waktos anu sareng.

Non Gear Slewing bearing Series Q

2. The Feature Produk The Non Gear Slewing bearing Series Q

The single-sakaligus opat-titik bearing kontak bola slewing diwangun ku dua ras, jeung struktur ci tur beurat lampu. Bola baja aya dina kontak opat-titik jeung busur raceway. Bisa tega gaya axial, gaya radial jeung tipping momen dina waktos anu sareng. conveyors usaha Rotary, las manipulators, cranes leutik tur sedeng-ukuran jeung syarap sarta mesin konstruksi lianna bisa dipilih.

The panas kaayaan pengobatan gear nu umumna dinormalisasi atanapi quenched na tempered gumantung aplikasina. quenching gear bisa dibagi kana quenching full-huntu na quenching induksi single-huntu. Hiji hardening induksi huntu bisa dibagi kana akar huntu permukaan huntu hardening na hardening permukaan huntu.

3. The Produk parameter (spesifikasi) tina Non Gear Slewing bearing Series Q

Taya

Model

kaluar dimensi

ukuranana liang ningkatna

ukuranana Struktur

Non Gear

H

Du

DN

n

Ngaliwatan Hole A

screw liang
B / C / D

n1

h

D

d

φ

d1

T

mm

mm

mm

1

QU.315.20

408

222

60

370

260

10

17

M16

24

2

10

QU.315.20A

2

QU.355.20

448

262

60

410

300

10

17

M16

24

2

10

QU.355.20A

3

QU.400.20

493

307

60

455

345

12

17

M16

24

2

10

QU.400.20A

4

QU.450.20

543

357

60

505

395

12

17

M16

24

2

10

QU.450.20A

5

QU.500.20

593

407

60

555

445

14

17

M16

24

2

10

QU.500.20A

6

QU.560.20

656

464

China Wholesale Non Gear Slewing Bearing suppliers

China Wholesale Non Gear Slewing Bearing Series Q suppliers

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu