Baris tunggal Palang Roller Slewing Bearing Series HJ

What is Single row cross roller slewing bearing? Ieu diwangun ku dua ras, kalawan struktur kompak, beurat hampang, clearance assembly leutik, sarta sarat tinggi pikeun akurasi instalasi. Momen sareng gaya radial ageung seueur dianggo dina angkat sareng transportasi, mesin konstruksi sareng produk militer.

Zhiyuan machinery nyaéta single Cina profésional. Baris cross roller slewing bearing produsén sarta Cina baris tunggal cross roller slewing bearing supplier, geus komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan sagala jinis slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

Single row cross roller slewing bearing, diwangun ku dua korsi, struktur kompak, beurat hampang, akurasi tinggi pabrik, assembly, gap leutik sarat akurasi instalasi nyaeta luhur, roller of 1: 1 cross disusun, bisa tahan gaya axial jeung momen overturning jeung gaya radial badag, loba dipaké dina ngangkat angkutan, mesin rékayasa jeung produk militér.

Single row cross roller slewing bearing is loba dipaké, mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, tunggang mesin, jsb .. Mesin beton lianna, ngangkat. mesin, kapal rékayasa, platform gawé hawa jeung saterusna. Salian sagala jinis mesin konstruksi, wengkuan aplikasi single-baris cross roller slewing bearing geus laun dimekarkeun.

View as