External Gear slewing bearing Series HJ

External Gear slewing bearing Series HJ: The single-row cross-roller slewing bearing mangrupakeun tipe anyar bagian mékanis.Ieu diwangun ku cingcin jero jeung luar, elemen rolling, jsb.
Panjelasan Produk

Cina External Gear slewing bearing Series HJ Suppliers

Cina External Gear slewing bearing Series pabrikan HJ

1.Produksi The External Gear slewing bearing Series HJ

Bantalan slewing cross-roller baris tunggal mangrupakeun tipe anyar bagian mékanis.Ieu diwangun ku cingcin jero jeung luar, elemen rolling, jsb.

External Gear slewing bearing Series HJ

2.Fitur Produk The External Gear slewing bearing Series HJ

Bantalan slewing cross-roller baris tunggal diwangun ku dua balapan, struktur kompak, beurat hampang, akurasi manufaktur tinggi, clearance assembly leutik, sarta syarat luhur pikeun akurasi instalasi.The rollers nu disusun dina 1: 1 cross sarta bisa nanggung gaya axial, tipping moment sarta gaya radial badag dina waktos anu sareng, sarta loba dipaké dina angkutan ngangkat, mesin konstruksi jeung produk militér.

Bantalan ring slewing seueur dianggo dina alat-alat slewing skala ageung sapertos mesin angkat, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin palabuhan, mesin laut sareng alat-alat, ogé mesin radar sareng peluncur misil anu presisi luhur..Dina waktu nu sarua, éta ogé bisa ngarancang, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun rupa struktur husus slewing ring bantalan nurutkeun sarat husus pamaké.

3.Parameter Produk (Spésifikasi) The External Gear slewing bearing Series HJ

1).n1 nyaeta jumlah liang minyak lubricating, merata disebarkeun: cangkir minyak M10×1 JB/T7940.1-JB/T7940.2.

2).The ningkatna liang n-Φ bisa dirobah jadi liang screw;lebar huntu b bisa dirobah jadi H-h.

3).Gaya sirkular gears dina tabel nyaéta gaya sirkular maksimum, sarta gaya sirkular dipeunteun nyaéta 1/2.

4).Koéfisién kapindahan dina tabél téh sadayana desain gear éksternal.

4.Aplikasi Produk The External Gear slewing bearing Series HJ

OProduk urang loba dipaké dina mesin konstruksi, mesin rékayasa, mesin palabuhan, mesin pertambangan jeung metalurgi, mesin uji lingkungan, pembangkit listrik angin, alat-alat médis jeung mesin militérjeung industri lianna.

5.Pabrik Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd.

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. komitmen kana produksi, penjualan, desain sareng pabrik tina sababaraha jinis bantalan slewing.Anu diadegkeun dina 13 Nopémber 2019, perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 40 karyawan, langkung ti 10 manajemén sareng tanaga téknis, sareng langkung ti 100 sét rupa-rupa produksi sareng ngolah peralatan.Dina awal 2021, ngandelkeun kaunggulan téhnologis aslina tina parusahaan heubeul, parusahaan aktip innovated sarta dilumangsungkeun reformasi téhnologis, Urang difokuskeun generasi anyar industri téhnologi informasi, kecerdasan jieunan, parabot mesin CNC jeung robot, alat-alat aerospace,alat-alat rékayasa laut, sarta kapal-tech tinggi, alat-alat transit rail canggih, énergi-hemat jeung kandaraan énergi anyar, alat-alat listrik, alat-alat mesin pertanian, bahan anyar jeung biomedicine Jeung ngembangkeun ngarojong tina-kinerja tinggi parabot médis sarta widang séjén deukeut.

External Gear slewing bearing suppliers

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. nyaéta supplier ngarah tina Series HJ Internal Gear slewing bearing, kaasup Slewing bearing, Slewing Ring, Slewing Ring Bearing, Non Gear Slewing Bearing, Internal Gear Slewing Bearing, External Gear slewing bearing jeungproduk lianna.Anjeun tiasa make Series HJ Internal Gear slewing bearing dimana wae nu peryogi eta.hargana murah, dijieun di Cina, produk anu kualitasna alus sarta awét, ngarojong kustomisasi borongan, kontak kami pikeun leuwih produk Daptar harga.

6.FAQ

1)Q: Sabaraha lami kanggo masang alat?

A: Produk kami mangrupa aksesori, jadi teu perlu dipasang dina situs.Konsumén tiasa masang éta saatos mésér.

2)Q: Naon tujuan penjualan anu anjeun kedah capai pikeun janten distributor anjeun?

A: 30000 dollar.

3)Q: Dupi abdi tiasa nransper artos ka anjeun sareng anjeun mayar ka supplier sanés?

A: Leres.

4)Q: Dupi abdi tiasa nganteurkeun barang ti suppliers séjén ka pabrik anjeun?Teras muatkeunana babarengan?

A: Enya, tapi anjeun kudu ngadéklarasikeun ka pihak séjén.

5)Q: Kumaha anjeun ngatur liburan Festival Spring anjeun?

A: Dina mangsa Féstival Musim Semi, pagawé garis hareup urang bakal istirahat salila 10 poé, jadi logistik bisa jalan normal.

6)Q: Naha alat anjeun tiasa dipasang dina cuaca panas?

A: Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu luhur.

7)Q: Naha produk anjeun tiasa dipasang dina hawa tiis?

A: Produkna tiasa didamel cocog pikeun lingkungan suhu rendah.

8)Q: Dupi anjeun gaduh kantor di Shanghai atanapi Guangzhou?

A: Henteu, urang teu boga kantor atawa cabang di mana waé.

9)Q: Dupi anjeun tiasa ngirim staf anjeun pikeun masang alat pikeun kami?

A: Produk kami milik asesoris, umumna teu nyadiakeun layanan door-to-door.

10)Q: Dupi abdi tiasa mésér sababaraha suku cadang ti anjeun?

A: Yes.

11)P: Naha anjeun badé ngahadiran pameran?

A: Leres.

12)P: Naha anjeun tiasa nganteurkeun alat anjeun ka gudang di Guangzhou?

A: Leres.

13)Q: Sabaraha lami anjeun badé masihan kami desain?

J: Upami palanggan hoyong ngaropea produk, éta tiasa ngahasilkeun gambar sareng produksi dina saminggu.

14)P: Kumaha anjeun ngabungkus peralatan?

A: Urang ngirimkeun produk dina kotak kayu.

15)Q: Dupi anjeun tiasa ngarancang alat-alat numutkeun ukuran urang?

A: Leres, tiasa.

16)Q: Sabaraha lami perusahaan anjeun ngadamel alat sapertos kitu?

A: Geus 19 taun.

17)P: Sabaraha karyawan anjeun di pabrik anjeun?

A: Kira-kira 40 urang.

18)Q: Sabaraha jauh hotél ti pabrik anjeun?

A: Aya 20 menit.

19)Q: Sabaraha jauh pabrik anjeun ti bandara?

A: Kira-kira 1 jam.

20)Q: Sabaraha lami dugi ka pabrik anjeun ti Guangzhou?

A: Butuh tilu jam naék pesawat.

21)Q: Dimana pabrik anjeun?

A: Zhaoyuan, Propinsi Shandong.

22)P: Naha anjeun nyayogikeun suku cadang gratis?

J: Henteu.

23)Q: Naha OEM ditarima?

A: Leres.

24)Q: Naha anjeun nyayogikeun conto?Gratis atanapi mayar?

A: Heueuh, urang kudu mayar.

25)Q: Naon syarat mayar anjeun?

A: Mayar 50% sateuacanna sareng saldo sateuacan pangiriman.

26)P: Sabaraha kuantitas minimum anjeun?

A: Hiji.

27)P: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A: Kami produsén.

28)P: Sabaraha waktos nuju anjeun?

A: Kira-kira 15 daya pikeun produk standar jeung kira-kira 1 bulan produk husus.

29)Q: Sabaraha jalur produksi di pabrik anjeun?

A: Urang boga 5.

Tag panas:Cina, External Gear slewing bearing Series HJ, produsén, Pemasok, pabrik, Grosir, Disesuaikeun, Kualitas, Mésér, Sampel Gratis, Cina, Dijieun di Cina, merek, murah, diskon, harga,Daptar harga, cutatan, harga murah, diskon mésér

Cina External Gear slewing bearing SuppliersChina External Gear slewing bearing produsén

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu