Internal Gear slewing bearing Series HJ

Internal Gear slewing bearing Series HJ mangrupakeun tipe anyar tina bagian mékanis, éta boga ring jero jeung luar, rolling awak, jeung sajabana, mangrupakeun jenis bearing badag nu bisa nanggung beban komprehensif, bisa nanggung axial badag, beban radial jeung momen overturning di.waktos anu sami.
Panjelasan Produk

Cina Internal Gear slewing bearing Series pabrik HJ

Cina internal Gear slewing bearing Series HJ suppliers

1.Bubuka produk internal Gear slewing bearing Series HJ

Single row cross roller slewing bearing mangrupikeun jinis bagian mékanis énggal, gaduh cincin jero sareng luar, awak ngagulung, jsb., mangrupikeun jinis bantalan ageung anu tiasa nanggung beban komprehensif, tiasa nanggung ageung.axial, beban radial sareng momen ngagulingkeun dina waktos anu sami.

Bantalan slewing Gear Internal Series HJ

2.Fitur produk internal Gear slewing bearing Series HJ

Single row cross roller slewing bearing, diwangun ku dua korsi, struktur kompak, ringan, akurasi tinggi manufaktur, assembly, gap leutik sarat akurasi instalasi tinggi, roller 1:1 crossdisusun, bisa nanggung gaya axial dina waktos anu sareng, momen overturning sarta gaya radial badag, loba dipaké dina hoisting, transportasi, mesin rékayasa jeung produk militér.

3.Parameter Produk (Spésifikasi) of Internal Gear slewing bearing Series HJ

Catetan:

1).n1 nyaéta jumlah liang minyak pelumas, distribusi seragam: cangkir minyak M10×1 JB/T7940.1-JB/T7940.2.

2).liang instalasi N - φ bisa dirobah jadi liang screw;Lebar huntu B bisa dirobah jadi H-H.

3).Gaya kuriling gear dina tabel nyaéta gaya kuriling maksimum, jeung gaya kuriling dipeunteun nyaéta 1/2.

4).Koéfisién kapindahan huntu internal sadayana +0,35.

4.Aplikasi produkInternal Gear slewing bearing Series HJ

Produk loba dipaké dina mesin konstruksi, mesin rékayasa, mesin palabuhan, mesin pertambangan jeung metalurgi, mesin uji panyalindungan lingkungan, pembangkit listrik angin, alat-alat médis jeung mesin militér sarta industri lianna.

Produsén bantalan slewing Gear Internal

5.FAQ

1)Q: Sabaraha lami kanggo masang alat?

A: Produk kami mangrupa aksesori, jadi teu perlu dipasang dina situs.Konsumén tiasa masang éta saatos mésér.

2)Q: Naon tujuan penjualan anu anjeun kedah capai pikeun janten distributor anjeun?

A: 30000 dollar.

3)Q: Dupi abdi tiasa nransper artos ka anjeun sareng anjeun mayar ka supplier sanés?

A: Leres.

4)Q: Dupi abdi tiasa nganteurkeun barang ti suppliers séjén ka pabrik anjeun?Teras muatkeunana babarengan?

A: Leres, tapi anjeun kedah nyatakeun ka pihak anu sanés.

5)Q: Kumaha anjeun ngatur liburan Festival Spring anjeun?

A: Dina mangsa Féstival Musim Semi, pagawé garis hareup urang bakal istirahat salila 10 poé, jadi logistik bisa jalan normal.

6)Q: Naha alat anjeun tiasa dipasang dina cuaca panas?

A: Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu luhur.

7)Q: Naha produk anjeun tiasa dipasang dina hawa tiis?

A: Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu handap.

8)Q: Dupi anjeun gaduh kantor di Shanghai atanapi Guangzhou?

A: Henteu, urang teu boga kantor atawa cabang di mana waé.

9)P: Dupi anjeun tiasa ngirim staf anjeun pikeun masang alat pikeun kami?

A: Produk kami milik asesoris, umumna henteu nyadiakeun layanan door-to-door.

10)Q: Dupi abdi tiasa mésér sababaraha suku cadang ti anjeun?

A: Yes.

11)P: Naha anjeun badé ngahadiran pameran?

A: Leres.

12)Q: Naha anjeun tiasa nganteurkeun alat anjeun ka gudang di Guangzhou?

A: Leres.

13)P: Sabaraha lami anjeun badé masihan kami desain?

J: Upami palanggan hoyong ngaropea produk, éta tiasa ngahasilkeun gambar sareng produksi dina saminggu.

14)P: Kumaha anjeun ngabungkus peralatan?

A: Urang ngirimkeun produk dina kotak kayu.

15)Q: Dupi anjeun tiasa ngarancang alat-alat numutkeun ukuran kami?

A: Leres, tiasa.

16)Q: Sabaraha lami perusahaan anjeun ngadamel alat sapertos kieu?

A: Geus 19 taun.

17)P: Sabaraha karyawan anjeun di pabrik anjeun?

A: Kira-kira 40 urang.

18)Q: Sabaraha jauh hotél ti pabrik anjeun?

A: Aya 20 menit.

19)Q: Sabaraha jauh pabrik anjeun ti bandara?

A: Kira-kira 1 jam.

20)P: Sabaraha lami dugi ka pabrik anjeun ti Guangzhou?

A: Butuh tilu jam naék pesawat.

21)Q: Dimana pabrik anjeun?

A: Zhaoyuan, Propinsi Shandong.

22)P: Naha anjeun nyayogikeun suku cadang gratis?

J: Henteu.

23)Q: Naha OEM ditarima?

A: Leres.

24)Q: Naha anjeun nyayogikeun conto?Gratis atanapi mayar?

A: Heueuh, urang kudu mayar.

25)Q: Naon syarat mayar anjeun?

A: Mayar 50% sateuacanna sareng saldo sateuacan pangiriman.

26)P: Sabaraha kuantitas minimum anjeun?

A: Hiji.

27)P: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A: Kami produsén.

28)P: Sabaraha waktos nuju anjeun?

29)Q: Sabaraha jalur produksi di pabrik anjeun?

A: Urang boga 5.

Tag panas: Cina, Internal Gear slewing bearing Series HJ, produsén, Pemasok, pabrik, Grosir, Disesuaikeun, Kualitas, Mésér, Sampel Gratis, Cina, Dijieun di Cina, merek, murah, diskon, harga,Daptar harga, cutatan, harga murah, diskon mésér

Cina internal Gear slewing pabrik bearing

Cina internal Gear slewing bearing suppliers

Cina internal Gear slewing bearing Series HJ pabrik

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu