Non Gear Slewing Bearing Series HJ

Non Gear Slewing Bearing Series HJ: The single-baris cross-roller slewing bearing mangrupakeun tipe anyar bagian mékanis.Ieu diwangun ku cingcin jero jeung luar, elemen rolling, jsb .Ieu téh bearing badag nu bisa nanggung beban komprehensif, sarta bisa nanggung axial na radial beban badag sarta moments overturning dina waktos anu sareng.
Panjelasan Produk

Cina Non Gear Slewing Bearing Series HJ pabrik

Cina Non Gear Slewing Bearing suppliers

1.Produksi The Non Gear Slewing Bearing Series HJ

Bantalan slewing cross-roller baris tunggal mangrupikeun jinis bagian mékanis énggal.Ieu diwangun ku cingcin jero jeung luar, elemen rolling, jsb Éta téh bearing badag nu bisa nanggung beban komprehensif, sarta bisa nanggung axial badag sarta beban radial jeung moments overturning dina waktos anu sareng.

Non Gear Slewing Bearing Series HJ

2.Fitur Produk The Non Gear Slewing Bearing Series HJ

Bantalan slewing cross-roller baris tunggal diwangun ku dua balapan, struktur kompak, beurat hampang, presisi manufaktur luhur, clearance assembly leutik, sarta syarat luhur pikeun precision instalasi.The rollers nu disusun dina 1: 1 cross sarta bisa nanggung gaya axial, tipping moment sarta gaya radial badag dina waktos anu sareng, sarta loba dipaké dina angkutan ngangkat, mesin konstruksi jeung produk militér.

Sawaktos bantalan slewing kaleuleuwihan, éta tiasa macét sareng teu tiasa diputar.Awak bisa tilted ku cara ngurangan amplitudo, nyaluyukeun outrigger atawa mindahkeun posisi chassis pikeun mantuan ngawujudkeun gerak slewing tina objék beurat.Angkat dijadwalkeun sareng operasi anu sanés.Lamun slewing bearing ruksak, perlu perbaikan teknis pikeun nyegah karuksakan deui.

Ku alatan éta, nalika meuli bearing slewing, urang kudu taliti ngitung unggal beban maksimum sarta milih bearing slewing cocog, nu bisa greatly ngaronjatkeun umur jasa tina slewing bearing.

3.Parameter Produk (Spésifikasi) Non Gear Slewing Bearing Series HJ

No.

Non Gear
DL> mm

Diménsi éksternal

Diménsi pamasangan

Ukuran struktur

Beurat Rujukan

D

d

H

D1

D2

n

mm

n1

D3

d1

H1

h

kg

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

mm

1

HJB.20.625

725

525

80

685

565

18

18

3

627

623

68

12

100

2

HJB.20.720

820

620

80

780

660

18

18

3

722

718

68

12

120

3

HJB.30.820

940

705

95

893

749

24

20

4

822

818

83

12

210

4

HJB.30.880

1000

760

95

956

800

24

20

4

882

878

83

12

230

5

HJB.30.1020

1170

875

95

1120

930

24

22

4

1022

1018

80

15

300

6

HJB.36.1220

1365

1075

120

1310

1130

36

24

6

1222

1218

105

15

450

7

HJB.36.1250

1400

1090

120

1350

1150

36

26

6

1252

1248

105

15

520

8

HJB.36.1435

1595

1278

120

1535

1335

36

26

6

1437

1433

105

15

610

9

HJB.45.1540

1720

1360

140

1660

1420

42

26

6

1543

1537

122

18

732

10

HJB.45.1700

1875

1525

140

1815

1585

42

29

6

1703

1697

122

18

844

11

HJB.45.1880

2100

1665

160

2030

1740

48

32

6

1883

1876

140

20

1400

12

HJB.45.2115

2325

1900

160

2245

1980

48

32

6

2118

2112

140

20

1600

13

HJB.45.2370

2600

2146

180

2520

2220

48

32

6

2373

2367

158

22

2100

14

HJB.45.2600

2835

2365

180

2750

2450

54

36

6

2603

2597

158

22

2400

15

HJB.50.2820

3085

2555

200

3000

2640

54

36

6

2823

2817

178

22

3400

16

HJB.50.3120

3400

2840

200

3310

2930

54

36

6

3123

3117

178

22

4000

17

HJB.50.3580

3920

3240

240

3820

3340

60

40

6

3583

3577

218

22

6700

18

HJB.50.4030

4370

3690

240

4270

3790

66

40

6

4033

4027

218

22

7700

19

HJB.50.4540

4860

4210

240

4760

4310

72

40

6

4543

4537

218

22

8760

4.Aplikasi Produk The Non Gear Slewing Bearing Series HJ

Produk kami loba dipaké dina mesin konstruksi, mesin rékayasa, mesin palabuhan, mesin pertambangan jeung metalurgi, mesin uji lingkungan, pembangkit listrik angin, alat-alat médis jeung mesin militér sarta industri lianna.

5.Pabrik Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd.

Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. komitmen kana produksi, penjualan, desain sareng pabrik tina sababaraha jinis bantalan slewing.Anu diadegkeun dina 13 Nopémber 2019, perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 40 karyawan, langkung ti 10 manajemén sareng tanaga téknis, sareng langkung ti 100 sét rupa-rupa produksi sareng ngolah peralatan.Dina awal 2021, ngandelkeun kaunggulan téhnologis aslina tina parusahaan heubeul, parusahaan aktip innovated sarta dilumangsungkeun reformasi téhnologis, Urang difokuskeun generasi anyar industri téhnologi informasi, kecerdasan jieunan, parabot mesin CNC jeung robot, alat-alat aerospace,alat-alat rékayasa laut, sarta kapal-tech tinggi, alat-alat transit rail canggih, énergi-hemat jeung kandaraan énergi anyar, alat-alat listrik, alat-alat mesin pertanian, bahan anyar jeung biomedicine Jeung ngembangkeun ngarojong tina-kinerja tinggi parabot médis sarta widang séjén deukeut.

Pabrik HJ Non Gear Slewing Bearing Series HJ

Salaku produsén utama jeung Pabrik Non Gear Slewing Bearing Series HJ, Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd. specializes di Slewing bearing, Slewing Ring, Slewing Ring Bearing, Non Gear Slewing Bearing, Internal Gear Slewing Bearing, External Gearslewing bearing jeung produk lianna.Kualitas produk kami dijamin, sareng Non Gear Slewing Bearing Series HJ mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun Yantai Zhiyuan Machinery Co., Ltd., perusahaan anu anjeun tiasa percanten.Rojongan kustomisasi borongan, harga mirah, diskon leuwih pikeun kuantitas badag, ieu produk panganyarna, kualitas alus, awét, asli dijieun di Cina, sampel bebas sadia.Kami ogé nyayogikeun daptar harga produk, wilujeng sumping ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

6.FAQ

1)Q: Sabaraha lami kanggo masang alat?

A: Produk kami mangrupa aksesori, jadi teu perlu dipasang di situs.Konsumén tiasa masang éta saatos mésér.

2)P: Naon tujuan penjualan anu anjeun kedah laksanakeun pikeun janten distributor anjeun?

A: 30000 dollar.

3)Q: Dupi abdi tiasa nransper artos ka anjeun sareng anjeun mayar ka supplier sanés?

A: Leres.

4)Q: Dupi abdi tiasa nganteurkeun barang ti suppliers séjén ka pabrik anjeun?Teras muatkeunana babarengan?

A: Leres, tapi anjeun kedah nyatakeun ka pihak anu sanés.

5)Q: Kumaha anjeun ngatur liburan Festival Spring anjeun?

A: Dina mangsa Féstival Musim Semi, pagawé garis hareup urang bakal istirahat salila 10 poé, jadi logistik bisa jalan normal.

6)Q: Naha alat anjeun tiasa dipasang dina cuaca panas?

A: Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu luhur.

7)Q: Naha produk anjeun tiasa dipasang dina hawa tiis?

A: Produk bisa dijieun cocog pikeun lingkungan suhu handap.

8)Q: Dupi anjeun gaduh kantor di Shanghai atanapi Guangzhou?

A: Henteu, urang teu boga kantor atawa cabang di mana waé.

9)Q: Dupi anjeun tiasa ngirim staf anjeun pikeun masang alat pikeun kami?

A: Produk kami milik asesoris, umumna henteu nyadiakeun layanan door-to-door.

10)P: Dupi abdi tiasa mésér sababaraha suku cadang ti anjeun?

A: Yes.

11)P: Naha anjeun badé ngahadiran pameran?

A: Leres.

12)Q: Dupi anjeun tiasa nganteurkeun alat anjeun ka gudang di Guangzhou?

A: Leres.

13)Q: Sabaraha lami anjeun badé nyayogikeun desain?

J: Upami palanggan hoyong ngaropea produk, éta tiasa ngahasilkeun gambar sareng produksi dina saminggu.

14)P: Kumaha anjeun ngabungkus peralatan?

A: Urang ngirimkeun produk dina kotak kayu.

15)Q: Dupi anjeun tiasa ngarancang alat-alat numutkeun ukuran kami?

A: Leres, tiasa.

16)Q: Sabaraha lami perusahaan anjeun ngadamel alat sapertos kitu?

A: Geus 19 taun.

17)Q: Sabaraha karyawan anjeun di pabrik anjeun?

A: Kira-kira 40 urang.

18)Q: Sabaraha jauh hotél ti pabrik anjeun?

A: Aya 20 menit.

19)Q: Sabaraha jauh pabrik anjeun ti bandara?

A: Kira-kira 1 jam.

20)P: Sabaraha lami dugi ka pabrik anjeun ti Guangzhou?

A: Butuh tilu jam naék pesawat.

21)Q: Dimana pabrik anjeun?

A: Zhaoyuan, Shandong Province.

22)Q: Do you provide spare parts free of charge?

A: No.

23)Q: Is OEM acceptable?

A: Yes.

24)Q: Do you provide samples?Gratis atanapi mayar?

A: No, we do have to charge for it.

25)Q: What are your payment terms?

A: Pay 50% in advance and the balance before delivery.

26)Q: What's your minimum quantity?

A: One.

27)Q: Are you a trading company or a manufacturer?

A: We are manufacturers.

28)Q: What is your lead time?

A: About 15 days for standard products and about 1 month for customized products.

29)Q: How many production lines are there in your factory?

A: We have 5.

Hot tags: China, Non Gear Slewing Bearing, Series HJ, manufacturers, Suppliers, factory, Wholesale, Customized, Quality, Buy, In Stock, Free Sample, China, Made in China, brands, cheap, discount, price, Price list, quotation, low price, buy discount

Cina Non Gear Slewing Bearing Series HJ SuppliersChina Non Gear Slewing Bearing produsén

Kirim Pananya
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pariksa Kodeu