Bantalan leutik

Naon Dupi Bantalan Leutik? Bantalan bola leutik cocog pikeun sagala jinis alat industri, motor Rotary leutik sareng widang anu sanés kalayan kecepatan luhur sareng bising anu rendah. bantalan leutik merlukeun precision luhur, sarta pamakéan bantalan leutik oge kacida gedéna, kayaning parabot laut, mesin konstruksi, mesin industri lampu, mesin Metalurgi, mesin médis, mesin industri jeung widang aplikasi sejenna.

Mesin Zhiyuan nyaéta ganda Cina profésional. Produsén bantalan slewing bal baris sareng supplier bantalan slewing bal baris ganda, komitmen kana desain, pabrik, produksi sareng penjualan sadaya jinis bantalan slewing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

Struktur utama bantalan leutik nyaéta utamana diwangun ku cingcin, ring aci, rolling awak jeung blok isolasi. Komponén inti nyaéta ngagunakeun dukungan slewing, anu tiasa tahan gaya axial sareng gaya radial. Kaayaan suhu pangukuran ukuran bantalan ogé ditingalikeun, lingkungan pangukuran kedahna dina 20 derajat, anu nganggo bantalan, blok ukur, alat ukur, bagian standar antara suhu kedah sami. Upami disimpen dina pelat métal anu sami, kasaimbangan suhu anu cocog tiasa dihontal dina waktos anu singget. Upami ukuran anu teu leres dilaksanakeun, waktosna pikeun ngajaga kasaimbangan suhu langkung lami.

Rojongan slewing bearing leutik loba dipaké dina industri nyata, katelah "mesin gabungan".

View as