Tilu Baris Roller Slewing Bearing Series 13

Naon Tilu Baris Roller Slewing Bearing? Tilu-baris roller slewing bearing boga tilu ras, sarta raceways luhur jeung handap sarta radial dipisahkeun, ku kituna beban unggal baris rollers bisa akurat ditangtukeun sarta bisa nanggung rupa beban dina waktos anu sareng. Ieu salah sahiji opat produk di luhur. Hiji kalawan kapasitas bearing pangbadagna, aci jeung diménsi radial anu badag sarta struktur anu teguh, utamana cocog pikeun mesin beurat merlukeun diaméter badag, kayaning ember kabayang excavators, cranes roda, cranes laut, ladle slewing jeung cranes treuk tonnage badag Antosan. pikeun mesin.

Mesin Zhiyuan nyaéta produsén profésional ti tilu baris roller slewing bearing na supplier tina tilu-jajar. roller slewing bearing di Cina, komitmen kana rarancang, pabrik, produksi jeung jualan rupa slewing bearing. spésifikasi produk anu rupa-rupa sarta model lengkep. Struktur dasar slewing bearing slewing drive biasana diwangun ku cacing, slewing bearing, cangkang, motor jeung komponén séjén. Kusabab komponén inti adopts slewing bearing, éta bisa nanggung gaya axial, gaya radial jeung momen tipping dina waktos anu sareng. Aya loba wangun, tapi struktur dasarna sarua.

Tilu-baris roller slewing bearing boga tilu cingcin korsi jeung raceways luhur jeung handap sarta radial misah. ku kituna beban unggal baris gilinding bisa akurat ditangtukeun. Bisa mawa rupa-rupa beban dina waktos anu sareng, éta opat rupa produk dina salah sahiji kapasitas bearing pangbadagna, axial jeung ukuran radial leuwih badag, struktur teguh, utamana cocog pikeun sarat tina mesin beurat diaméterna badag, kayaning LIPI. excavator roda, bango roda, bango dek, bango port, platform operasi baja lebur, mesin bango tonase badag, jsb.

Tilu-baris roller slewing bearing loba dipaké, mesin konstruksi mangrupa aplikasi mimiti slewing bearing. oge tempat paling loba dipaké, kayaning mesin earthmoving, excavators, stacker na retractor, grader, roller, mesin pangeboran batu, mesin tunggang, jsb .. Mesin beton lianna, ngangkat mesin, kapal rékayasa, platform gawé hawa jeung saterusna. Salian sagala jinis mesin konstruksi, wengkuan aplikasi tilu-baris roller slewing bearing geus laun dimekarkeun.

View as